Koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i Danmark og på udvalgte, internationale markeder.

Koncernens selskaber opererer som selvstændige enheder med hver deres ledende position på de respektive delmarkeder. Projekter i Danmark og internationalt udføres typisk som hoved- og totalentrepriser eller som Offentlig-Private Partnerskaber. Alle selskaber har fokus på at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus.

Byggeri 

Koncernens selskaber udvikler, opfører og renoverer bygninger i hoved-, total- og fagentrepriser samt modulbyggerier for private og offentlige kunder, organisationer og boligselskaber med fokus på bæredygtige løsninger og tætte samarbejdsrelationer.   

Anlæg og infrastruktur

Koncernens selskaber udfører infrastrukturprojekter, jord og ramning, vandbygning, byggemodning og råhuse i Danmark og på udvalgte internationale markeder. 

Services 

Koncernens selskaber leverer services til bygge- og anlægsbranchen, herunder indretning af byggepladser og udlejning af materiel. Koncernens selskaber tilbyder også drift og vedligehold gennem Offentlig-Private Partnerskaber eller andre samarbejdsmodeller.
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies