Skip to content

Vi skaber rammer for fremtiden

Om MT Højgaard Holding

Langsigtet værdiskabelse

Aktivt ejerskab

Initiativ og innovation som drivkraft

Høj faglighed og fokus på samarbejde

Siden grundlæggelsen i 1918 har vi skabt værdi for kunder, investorer og samfundet generelt. Kerneopgaven er at finde løsninger på komplekse udfordringer og omsætte visioner til konkret handling i en foranderlig verden.

Som ejer af en række selvstændige forretningsenheder arbejder vi langsigtet, forretningsetisk og med fokus på bæredygtighed.

I en dagligdag fuld af projekter, der kommer og går, udgør MT Højgaard Holding den samlende kraft, der udstikker den langsigtede retning og understøtter værdiskabelse, samarbejde og videndeling på tværs i koncernen.

Med udspring i entreprenørbranchen er vi drevet af initiativ, innovation og eksekveringskraft. Vi lever af at se muligheder kombineret med høj faglighed og fokus på samarbejde.

Koncernen i tal

100 +

Års historie

3

Stærke forretningsenheder

300 +

Aktive projekter, store og små, over hele Danmark

Vores selskaber

MT Højgaard Holding koncernen består af en række stærke selvstændige forretningsenheder med hver deres profil og spidskompetencer.

MT Højgaard Danmark udfører projekter inden for nybyggeri, renovering, anlæg, infrastruktur og grøn omstilling. Samarbejde, høj faglig viden og godt håndværk er i højsædet på byggepladserne over alt i Danmark.

MT Højgaard Danmark

Se selskab

MT Højgaard Property Development udvikler og realiserer bolig- og erhvervsprojekter med målbar bæredygtighed. Selskabet står for køb og salg af grunde, projektudvikling, designrådgivning, bygherrerådgivning og rådgivning inden for bæredygtighed. En særlig kompetence er Offentlige-Private Partnerskaber.

MT Højgaard Property Development

Se selskab

Enemærke & Petersen udfører projekter inden for renovering, nybyggeri, bygningsservice og er en toneangivende spiller inden for strategiske partnerskaber.

Enemærke & Petersen

Se selskab

Koncernens projekter

Du møder os på byggepladser over hele landet. Hvert år udvikler, planlægger og udfører vi hundredvis af projekter inden for nybyggeri, renovering, anlæg og infrastruktur og bygningsservice. Fra store, prestigefulde domicilbyggerier i hjertet af København til infrastrukturprojekter, der binder landet sammen eller understøtter den grønne omstilling. Og vi er med, når eksisterende bygninger bliver renoveret eller transformeret til helt nye formål.

Kig med her og få en forsmag på, hvor vi har eller har haft en finger med i spillet gennem tiden.

Dalum Papirfabrik

Et nyt boligområde, der engang husede Dalum Papirfabrik. Boligerne varierer i størrelse og stil, fra New Yorker-inspirerede lejligheder til familievenlige rækkehuse og seniorvenlige boliger.

Rønne havn

Bornholms forsyningshavn og en af Danmarks største krydstogthavne er blevet udvidet i det sydvestlige havnebassin. Med en forlængelse af ydermolen på 450 meter og 300 meter ny tunglastskaj er projektet en af de største nyere vandbygningsopgaver i Danmark.

Kildegården

Opførelse af 35 eksklusive etageboliger i fem byhuse på 3,5 etage på Kildegården placeret mellem det tidligere kaserneanlæg og Kunstens Hus i Roskilde.

FLUGT

En omfattende renovering og ombygning af de historiske hospitalsbygninger ved den tidligere flygtningelejr i Oksbøl for at skabe FLUGT – Refugee Museum of Denmark.

AARhus

Opførelse af 251 lejligheder og en række aktivitetshuse på Århus Ø, der har en central placering i det levende miljø på havnefronten. I byggeriet har der særligt været fokus på at give de kommende beboere mulighed for at sætte deres eget præg på boligen.

Svanemølleholm

Udførelse af totalentreprise på 57.000 kvadratmeter domicilbyggeri til AP Pension og Nykredit i Københavns Nordhavn.

Rosenhøj

Renovering af 86 almene ungdomsboliger med bygningsdele fremstillet på Enemærke & Petersens byggefabrik. Omdannelsen af boligområdet vandt i 2017 RENOVER prisens Jubilæumspris og titlen som Danmarks bedste almene renoveringsprojekt.

Nordhavnstunnel

Med Nordhavnstunnelen forbinder vi byen. Den 1.400 meter lange tunnel forbinder Østerbro og Nordhavn og gør klar til, at Nordhavn kan videreudvikles.

Erhvervsarkivet Århus

Ombygning og restaurering af det tidligere Erhvervsarkiv, som oprindeligt blev opført i 1898-1902. Bygningen kaldes “Smykkeskrinet”, idet udsmykningen i bygningen er noget helt særligt, og bygningens indre er blevet kaldt et nationalromantisk skatkammer.

Strategi

En foretrukken samarbejdspartner, en toneangivende spiller i den grønne omstilling og en attraktiv arbejdsplads er fokusområder i koncernens strategi, der udstikker vejen til langsigtet, lønsom vækst.

Bliv klogere på koncernens strategi ’Vi bygger på’.

Læs mere

Vores historie

Gennem mere end 100 år har koncernen sat sit præg på samfundet og skabt rammerne for menneskers hjem, arbejde, transport, leg og læring.

Få indblik i koncernens historie.

Læs mere

Organisation og ledelse

I MT Højgaard Holding udøver vi aktivt ejerskab for koncernens forretningsenheder. Vi er et stærkt team med ca. 50 medarbejdere, der fungerer som strategiske sparringspartnere og yder specialistrådgivning inden for blandt andet økonomi, bæredygtighed, IT og jura.

Mød koncerndirektionen og bestyrelsen.

Læs mere