Skip to content

Bliv en del af et stærkt team med fokus på samarbejde

Se ledige stillinger

Karriere i MT Højgaard Holding

Vær med til at skabe rammerne for samfundets udvikling

Kom med i et stærkt team, der brænder for samarbejde og for at gøre en forskel

Bliv en del af en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du udvikler dig fagligt og personligt

I MT Højgaard Holding bliver du en del af et stærkt team med ca. 50 medarbejdere, der tegner koncernens strategiske udvikling og fungerer som sparringspartnere for koncernens forretningsenheder. Vi yder specialistrådgivning inden for blandt andet økonomi, strategi, bæredygtighed, IT og jura.

Du får mulighed for at udfolde og udvikle din viden i samarbejde med kolleger med mange forskellige baggrunde og kompetencer – alt fra projektledere og håndværkere til specialister i tilbudsberegning, kontrahering, indkøb, livscyklusvurdering, certificering og meget mere.

Kom og vær med til at give dit bidrag til udviklingen af rammerne for en fremtid, vi ikke bare kan leve med, men leve i.

Medarbejderne i MT Højgaard Holding

50 ~

Medarbejdere

39 %

Kvinder

8 %

Ansatte i uddannelsesstillinger

Ledige stillinger

MT Højgaard Holding er en dansk bygge- og anlægskoncern. Alle vores virksomheder har fokus på samarbejdskultur, og vi arbejder målrettet for at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus. Hvis du vil være med til at underbygge din vision, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Send os en uopfordret ansøgning

Kontakt

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om job i MT Højgaard Holding, ledige stillinger, mulighed for praktik, elevplads eller studieprojekter kontakt

Marianne Carlsen

HR-Business Partner

Mail: marca@mth.dk

Hvordan er det at arbejde hos os?

Bliv en del af en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads

Få fleksibilitet til at få arbejdsliv og familieliv til at gå op

Slå igennem med din viden og holdninger i en flad organisation med korte beslutningsgange

I MT Højgaard Holding er vi drevet af initiativ, innovation og eksekveringskraft. Vi lever af at se muligheder kombineret med høj faglighed og fokus på samarbejde.

I en dagligdag fuld af projekter, der kommer og går, udgør vi i MT Højgaard Holding den samlende kraft, der udstikker den langsigtede retning og understøtter værdiskabelse, samarbejde og videndeling på tværs i koncernen.

Vi spiller hinanden stærke og med respekt for hinandens kompetencer arbejder vi langsigtet og forretningsetisk.

Ungdomsnetværk

Bliv en del af koncernens UNG Netværk, hvor medarbejdere under 35 har muligheder for at mødes på tværs af afdelinger. Netværket mødes et par gange om året, hvor både det sociale og det faglige er i højsædet. I netværket bygger vi relationer og diskuterer udfordringer og muligheder i hverdagen.

Medarbejderlegat

Knud Højgaard stiftede i 1963 et medarbejderlegat for at hylde og støtte koncernens medarbejdere. Legatet har vi stadig den dag i dag. Hvert år modtager 30 medarbejdere et legat som en anerkendelse for et ekstraordinært godt stykke arbejde for koncernen og deres evne til at samarbejde internt og eksternt.

Foreninger

Der er masser af muligheder for at dyrke fællesskab og interesser med kollegerne i koncernen. Sommerfest, fredagsbar, firmafodbold, Counterstrike-turneringer, kunstforening, lærlingedage og meget mere.