MT Højgaards CFO fratræder

16. januar 2013


Koncernøkonomidirektør Flemming Steen har fået ny stilling i anden branche.

Vil du vide mere?
kontakt os

MT Højgaards koncernøkonomidirektør (CFO) Flemming Steen har i dag meddelt bestyrelsen, at han har modtaget et tilbud om at blive koncerndirektør og CFO i Clipper Group. Han vender dermed tilbage til shippingbranchen.

- Bestyrelsen takker Flemming Steen for en betydelig og dygtig indsats i en vanskelig periode for MT Højgaard og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, siger MT Højgaards bestyrelsesformand Helge Israelsen.

Flemming Steen kom til MT Højgaard i oktober 2011 og har spillet en central rolle i de betydelige omlægninger, der er gennemført i det seneste års tid.

Flemming Steens fratrædelse får virkning med udgangen af august, og han vil indtil sin fratrædelse fortsætte i direktionen. Bestyrelsen vil straks begynde at søge efter en ny koncernøkonomidirektør, der skal medvirke i den igangværende udvikling af koncernens strategi og genopretning af lønsomheden.

Indtil den nye koncernøkonomidirektør er fundet og tiltrådt, udgøres MT Højgaard-koncernens direktion af administrerende koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Flemming Steen (frem til udgangen af august). Som tidligere meddelt tiltræder Søren Ulslev som koncerndirektør senest den 1. juni 2013.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies