MT Højgaards ledelse ændres

6. december 2013


Jørgen Nicolajsen og Arne Becker udnævnt til koncerndirektører.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Direktør Jørgen Nicolajsen er med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndirektør i MT Højgaard-koncernen primært med ansvar for dattervirksomhederne samt MT Højgaards forretningsområde for Offshore & Stålbroer.

Jørgen Nicolajsen har siden foråret 2012 udført opgaver for koncernens ledelse ved siden af sin rolle som administrerende direktør for Monberg & Thorsen A/S. I forbindelse med udnævnelsen til koncerndirektør i MT Højgaard fratræder han sin stilling i Monberg & Thorsen A/S og udtræder af bestyrelsen for MT Højgaard A/S.

Direktør Arne Becker er ligeledes med virkning fra den 1. januar 2014 udnævnt til koncerndi-rektør med overordnet ansvar for produktionsstabene. Arne Becker har siden sin tiltrædelse 1. april 2013 været en del af koncernledelsen, hvor han har haft og fortsat har ansvaret for Kunder & Markeder, Indkøb og Kontraktråd.

- Jørgen Nicolajsen har i stigende grad påtaget sig koncernansvaret for vores dattervirksomheder og delejede selskaber, herunder bidraget til deres positive udvikling og styrkelse af sammenhængen mellem selskaberne i koncernen. Arne Becker får en helt central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Jørgen og Arne i koncernledelsen, siger MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann.

Koncernledelsen pr. 1. januar 2014

Jørgen Nicolajsen indtræder i koncernledelsen, som herefter udgøres af adm. koncerndirektør Torben Biilmann, koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen, koncerndirektør Arne Becker, koncerndirektør Jørgen Nicolajsen og direktør Helle Bro Krogen.

Koncernens direktion udgøres fortsat af administrerende koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies