MT Højgaard udvider direktionen

29. november 2012


Ny koncerndirektør skal lede MT Højgaards bygge- og anlægsområder samt projektudvikling.

Vil du vide mere?
kontakt os

MT Højgaard har med virkning fra senest den 1. juni 2013 besluttet at ansætte Søren Ulslev som koncerndirektør i MT Højgaard, hvor han indtræder i koncerndirektionen. Søren Ulslev er 57 år, akademiingeniør og kommer fra en stilling som direktør i PensionDanmark Ejendomme. Tidligere har han været adm. direktør for Unicon og adm. direktør for NCC Construction Danmark.  

I forbindelse med ansættelsen siger administrerende koncerndirektør Torben Biilmann:

- Jeg er meget tilfreds med, at Søren Ulslev har takket ja til at indtræde i vores direktion. Søren har stor erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen både som udførende entreprenør og fra investor- samt kundesiden. Søren får en meget central rolle med at implementere aktiviteter, der skal styrke vores risikoprofil og gøre virksomheden lønsom igen.

Søren Ulslev om de nye udfordringer:

- At understøtte MT Højgaard i den rejse, virksomheden er ude på, bliver en rigtig spændende opgave. MT Højgaard har en tradition for at levere høj kvalitet, og jeg ser frem til at benytte mine kompetencer til at hjælpe med at forbedre virksomhedens økonomiske resultater.

MT Højgaards koncerndirektion består herefter af administrerende koncerndirektør Torben Biilmann (CEO), koncernøkonomidirektør Flemming Steen (CFO) samt koncerndirektør Søren Ulslev (COO).

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies