Enemærke & Petersen vinder stor licitation

19. april 2012


1.700 boliger i Helsingør skal renoveres for 500 mio. kr.

Vil du vide mere?
kontakt os

Helsingør Boligselskab har i dag offentliggjort, at Enemærke & Petersen – et datterselskab i MT Højgaard-koncernen – er valgt til renoveringen af boligbebyggelsen Vapnagaard. Opgaven har en værdi på ca. 500 mio. kr.

- Enemærke & Petersens kompetencer og erfaring passer rigtig godt til opgaven, og vi er stolte over at blive valgt i konkurrencen med de andre bydende. Vi ser frem til at samarbejde med Helsingør Boligselskab om denne spændende opgave, som forstærker vores position inden for renovering, siger direktør Svend R. Hartmann, Enemærke & Petersen.

Enemærke & Petersen og de andre tilbudsgivere blev bedømt efter kriterierne pris, gennemførelse, beboerkontakt og kvalitet af materialer.

Vapnagaard blev opført i årene 1967-73. Bebyggelsen består af 57 ens boligblokke i tre etager og med tilsammen 1.738 lejligheder.

Kontrakten om renoveringen ventes underskrevet, når fristen for indsigelser udløber. Aftalen forventes at have positiv betydning for MT Højgaards omsætning og resultat i opførelsesperioden, der er planlagt til at begynde medio 2012 og slutte i 2015, men aftalen giver ikke anledning til at ændre de tidligere offentliggjorte forventninger til den økonomiske udvikling i 2012.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies