MT Højgaard-selskab skal forny 900 boliger i Herlev

Enemærke & Petersen tildelt omfattende renoveringsopgave til ca. 400 mio. kr.

Vil du vide mere?
kontakt os

Boligforeningen 3B har valgt Enemærke & Petersen, et selskab i MT Højgaard-koncernen, til en omfattende fornyelse af 900 boliger i Herlev ved København.

Hjortegården er opført i 1970-erne. Den planlagte renovering omfatter blandt andet tage, gavle, altaner, indgangsdøre, badeværelser og vandinstallationer. De 900 boliger er fordelt på dels 16 etagehusblokke med fire etager og i alt 550 lejligheder, dels 53 toetages rækkehusblokke med 350 boliger. Projektet forventes afsluttet primo 2019.

Enemærke & Petersen er valgt efter en samlet vurdering af de bydende selskabers tilbud vedrørende pris, tilrettelæggelse af projektet, erfaring samt miljø- og trivselshensyn.

- Vi er meget stolte over at være valgt til denne opgave, som vil tilføre stor værdi til Hjortegårdens beboere. Det er vores ambition, at renoveringen bliver en positiv oplevelse for alle, så vi ser frem til et godt samarbejde med både beboere, bygherren og de øvrige samarbejdspartnere, siger adm. direktør Henrik Mielke fra Enemærke & Petersen.

Den nye opgave i Herlev føjer sig til en lang række af lignende store renoveringsprojekter i Enemærke & Petersen, aktuelt blandt andet Rosenhøj og Langkærparken ved Aarhus og Vapnagaard i Helsingør. Til udførelse i de kommende år vandt Enemærke & Petersen i 2014 blandt andet renoveringsopgaver af Korngården i Ballerup, Birkehegnet i Næstved samt Byengen og Nordengen i Kokkedal.

Projektet i Herlev har en værdi på omkring 400 mio. kr. Det vil have positiv betydning for koncernens omsætning og resultat i projektets løbetid, men giver ikke anledning til at ændre ledelsens tidligere offentliggjorte forventninger til den økonomiske udvikling. Kontrakten forventes underskrevet, når fristen for indsigelser udløber.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies